Det tidssvarende gæstesystem

Fordele:

  • Automatisk udstedelse af kort
  • Advisering via SMS eller mail ved ankomst
  • Færre administrative opgaver

I dag er gæster vant til at tjekke sig selv ind - men det er ikke alle systemer, der udnytter det vundne ved selv-indtjek. Det gør IDC Gæsteregistrering. Gæstekortet printes automatisk til den besøgende, samtidig med at en sms eller mail adviserer pågældende medarbejderen om, at gæsten er ankommet. Gæsten føler sig velkommen og færrest mulig i virksomheden forstyrres.

Systemet overflødiggør ikke nødvendigvis receptionisten, men det giver mulighed for at spare tid på den rutineprægede del af ankomsten, der i stedet kan bruges på den personlige velkomst og andre vigtigere opgaver.

ID Company tilbyde forskellige typer gæstekort, der underbygger sikkerheden - så som muligheden for at bruge materialer med sikkerhedstryk eller tryk, der udløber efter en given tidsperiode. Kortet bliver dermed ugyldigt, når det ikke længere er relevant. Skulle behovet opstå, kan receptionisten, eller andre medarbejdere, trække en emergency-liste, der giver helt præcist overblik over, hvem som er i bygningen, personale og gæster, på det givne tidspunkt.

Hos ID Company er vi eksperter i gæstekort og systemet omkring dem. Vi kan skræddersy en løsning til at dække netop jeres behov, fra graden af sikkerhed til de grafiske flader, så kontakt os endelig for at høre, hvordan vi kan løse jeres specifikke udfordringer.